Avui 16 d’octubre és el dia mundial de la columna vertebral. Una oportunitat perfecte per prendre consciència sobre la importància de tenir una columna vertebral sana i que afavoreixi positivament al nostre estat de salut i benestar.

Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS), el 80% de la població mundial pateix mals d’esquena o cervical al llarg de la seva vida, i la meitat de la població activa pateix aquests dolors almenys un cop a l’any. És per això que s’ha acabat determinant, que els mals d’esquena són la segona causa de més visita als metges després dels típics refredats. I més enllà d’això, aquestes visites tenen més incidència quan més passen els anys. Ja que els dolors a la columna acaben sent la causa d’altres problemes mentre envellim.

I és que no només  els dolors poden afectar a la nostra qualitat de vida.  Totes les malalties que deriven o afecten a la columna vertebral o sistema nerviós com pot ser l’escoliosi, una malaltia discal o l’artrosi, repercuteixen directament en el seu funcionament i fan que ens condicioni en el nostre dia a dia.

Quins beneficis aporta la quiropràctica?

La quiropràctica en aquest sentit, permet cuidar la columna vertebral i determinar les malalties a temps de restablir les funcions naturals del nostre propi cos.

És a dir, s’encarrega de diagnosticar i tractar tots els problemes que afecten als nervis, músculs, ossos i articulacions del sistema musculo-esquelètic a través de diferents ajustaments quiropràctics totalment eficaços i segurs.

I és que, dels 33 ossos que conformen el nostre cos, 24 són mòbils, de manera que garantir la correcte mobilitat de tots i cadascun d’ells serà vital per gaudir d’una bona qualitat de vida.

Beneficis que ens aporta la quiropràctica

  • Aumentar la velocitat de recuperació i redueix la reincidència de dolor
  • Realinear les vèrtebres i la pelvis
  • Eliminar la pressió dels nervis lumbars.

Avui, en el dia mundial de la columna vertebral us recomanem que aquestos dolors no passin a ser un hàbit en el vostre dia a dia.

Revisa la teva columna vertebral amb un bon especialista i que et realitzi els  ajustaments necessaris perquè aquesta retorni al seu funcionament habitual. Des de Salut 360 Quiropràctic volem ajudar-te, és per això que qualsevol dubte que puguis tenir només has de contactar amb nosaltres.

 

Open chat