Sabies que amb la quiropràctica augmentem el benestar general de les persones quan arriben a la tercera edat?

Amb el pas del temps ens tornem més vulnerables però això no vol dir que envellir hagi de ser sinònim de dolor o malaltia, generalitzar-ho és un gran error. Tot dependrà de com ens hàgim cuidat al llarg de la nostra vida. A part d’influir multitud de factors, això farà que tinguem una vellesa més o menys estable.

Gràcies a les seves tècniques i ajustaments, poden aportar una major qualitat de vida i benestar a aquelles persones que per diverses raons pateixen algun dolor o malaltia. Poder gaudir d’una tercera edat en ple rendiment és l’objectiu de molts quiropràctics, per això el que es promou és una millora de la mobilitat, flexibilitat, equilibri i coordinació de totes les persones de la tercera edat.

Què és la Quiropràctica?

La quiropràctica segons la Organització Mundial de la Salut (O.M.S) és la professió sanitària que s’ocupa del diagnòstic, tractament i prevenció dels trastorns neuro-musculo-esquelètics i dels efectes de la salut en general.

S’encarrega d’avaluar l’organisme en la seva totalitat, examinat diferents aspectes que garanteixen la salut òptima necessària per contrarestar les tensions diàries i els diferents factors que debiliten el cos i la ment.

Com ajuda la quiropràctica a la tercera edat?

La quiropràctica ajuda a corregir totes aquelles interferències que es produeixen a la columna vertebral i que generen algun tipus de dolor, garantint doncs el correcte funcionament de tota la musculatura, articulacions i nervis. D’aquesta maneres aconseguim una millor qualitat de vida, disminuït tots els símptomes de dolor i sense prendre cap tipus de medicació.

Quins són els beneficis de la quiropràctica a la tercera edat?

  • Millora la coordinació, l’equilibri i el control físic.
  • Es redueix l’ús de medicació
  • Augmenta la independència i per tant es redueix la necessitat d’assistència.
  • Ajuda a determinar les causes específiques del dolor.
  • Es redueix el nombre de caigudes.
  • Menor degeneració articular
  • Prevenció i alleugeriment del dolor ocasionat per l’artrosi.
  • Disminució de malalties cròniques
  • Major qualitat de vida.

Parkinson, Alzheimer, esclerosis múltiple, hipertensió, lumbàlgia, osteoporosis, artritis… Moltes són les malalties que pateixen les persones de la tercera edat, i que dificulten la seva mobilitat o poder executar el seu dia a dia amb total facilitat. Si una cosa tenim clara a Salut 360º Quiropràctic és que tractem la causa per això els ajudem, gràcies a diferents tècniques a recuperar de nou la seva mobilitat, flexibilitat i aconseguir que la degeneració articular sigui més pausada.

Avui, en el Dia Mundial dels Avis, des de Salut 360º Quiropràctic volem rendir-los homenatge i agrair-los tot l’esforç i el seu temps. Perquè nosaltres estem encantats de rebre’ls a la consulta. Poder ajudar-los a millorar la seva qualitat de vida i a disminuir totes les seves dolències, adaptant el tractament a les condicions físiques i fisiològiques de cada pacient.

La salut és la columna vertebral que sosté el rendiment

Si vols més informació contacta amb nosaltres i demana ja la teva cita sense compromís!

 

 

 

Open chat