Quantes vegades t’has trobat en aquesta situació, o has patit aquests símptomes?

Dolors lumbars

Espatlles tenses

Problemes cervicals

Dolor als canells o braços

4 de cada 5 adults ha experimentat alguna vegada dolor lumbar

La quiropráctica per empreses

Els trastorns de columna vertebral són un dels principals problemes en la societat moderna, ja que el més probable és que entre 60-80% de la població pateixi problemes d’esquena en alguna etapa de la seva vida. Les empreses pateixen un gran impacte perjudicial en la qualitat i el volum de treball, és per això que la patologia lumbar s’ha convertit en una de les primeres causes d’absentisme laboral, on 4 de cada 5 adults han experimentat almenys un episodi de discapacitat per dolor lumbar.

Quantes baixes laborals tens a la teva empresa?

  • Dolor lumbar 85% 85%
  • Problemes cervicals 50% 50%
  • Espatlles tenses 30% 30%
  • Mal al canells o braços 26% 26%

La quiropràctica és un dels tractaments més efectius i econòmics que existeixen, primer de tot perquè t’ajudarà a recuperar la funcionalitat a curt termini, i segon, perquè notaràs com disminueix el dolor i per tant millorarà la vostra qualitat de vida.

A SALUT 360º Quiropràctic realitzem un servei “In Company” amb l’objectiu de poder educar, conscienciar, informar i animar a tots els treballadors d’una empresa per tal d’augmentar la seva capacitat física i poder prevenir tota mena de dolor i discapacitat funcional.

Perquè el teu rendiment dependrà de la salut de la teva columna vertebral!

Vols conèixer les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter

Open chat