Estem encantats de donar-te la benvinguda al nostre blog!

A través d’aquesta secció volem donar resposta a moltes de les inquietuds que els nostres clients solen tenir al llarg del seu dia a dia, I a través de la quiropràctica, com una nova manera d’entendre la salut, els podrem ajudar.

Però abans de tot això… Potser que ens presentem no?

Pels qui no ens conegueu, Salut 360º Quiropràctic és un centre quiropràctic que neix al Baix Empordà i Girona.

 

Amb il·lusió, ganes i  de la mà de la Cindy Vilahur i l’Antonio Borrell i la Maria Pastó, tenen l’objectiu de poder optimitzar al màxim el cos i mantenir-lo lliure de qualsevol malaltia sense l’ús de medicaments i a través de diversos ajustaments a la columna vertebral.

La Cindy i l’Antonio són dos especialistes totalment qualificats, ja que gaudeixen d’una acreditació Europea i són membres de l’Associació Espanyola de Quiropràctica. Així que no et preocupis, estàs en bones mans!

A més de ser un centre quiropràctic, oferim altres serveis per a tota la família com és el cas de: fisioteràpia pediàtrica, fisioteràpia respiratòria, ioga, ioga aeri, pilates reformer o quiropràctica per embarassades entre altres.

Et convidem a que ens llegeixis i que plegats passem una gran estona. I si tens qualsevol dubte, posa’t en contacte amb nosaltres i t’atendrem encantats!

 

 

Open chat