Qui som?

Amb il·lusió i ganes va néixer SALUT 360º QUIROPRÀCTIC!
Som la Cindy Vilahur i l’Antonio Borrell que juntament amb un equip d’especialistes en les diverses àrees, tenim com a objectiu tractar la vostra salut a través de la columna vertebral.

Comptem amb llicenciatura i màster en quiropràctica clínica i estem totalment qualificats amb una acreditació europea. A més, som membres de l’Associació Espanyola de Quiropràctic.

Si una cosa no et podem negar… És que estaràs en bones mans!

Qui som

Amb il·lusió i ganes va néixer SALUT 360º QUIROPRÀCTIC!
Som la Cindy Vilahur i l’Antonio Borrell que juntament amb un equip d’especialistes en les diverses àrees, tenim com a objectiu tractar la vostra salut a través de la columna vertebral.

Comptem amb llicenciatura i màster en quiropràctica clínica i estem totalment qualificats amb una acreditació europea. A més, som membres de l’Associació Espanyola de Quiropràctic.

Si una cosa no et podem negar… És que estaràs en bones mans!

Coneix el nostre equip

Cindy Vilahur DC DIBAK

Quiropràctica
(Doctor of chiropractic)

Antoni Borrell DC

Quiropràctic
(Doctor of Chiropractic)

Maria Pastó

Professora de Pilates Reformer

Marta Deulofeu

Professora de Pilates Reformer

Glòria Villalba

Professora de yoga

Roger Montsant

Fisioterapeuta, Osteòpata i Acupuntor Col. 9267

Nil Astor - fisiterapeita Salut360 quiropractic

Nil Astor

Fisioterapeuta 

Oniel

Professor de Fitness Yoga

Anna Botet

Fisioterapeuta
Col. 13640

Els nostres centres

Els nostres centres de quiropràctica estan oberts per a totes aquelles persones que estiguin interessades a millorar el seu estat de benestar i conèixer una manera de cuidar-se natural i eficaç.

Basant-se en un punt de vista holístic, treballem conjuntament amb altres professionals de la salut quan és necessari. Ens podràs trobar a:

Palafrugell

El centre Salut 360º Quiropràctic és el primer centre quiropràctic de la comarca del Baix Empordà i de la Costa Brava. Va obrir les seves portes el febrer del 2013.

Girona

Recentment hem obert un nou centre al bell mig de la ciutat de Girona per així poder arribar a cobrir les necessitats de tots els nostres pacients.

Pintura Decorativa Josep Massich

Tengo que dar las gracias al centro, pero sobre todo a Cindy. He tenido a mi administrativa que tubo un pinza-miento en el cuello y no podía ni conducir y gracias a ella que soluciono el problema mi trabajadora no ha solicitado la baja. También fue un operario mio. A día de hoy no sabría decir que es lo que hace porque yo personalmente no he ido pero al saber que gracias a ella mis trabajadores no me han puesto de baja y están bien tengo suficiente para calificar No con un 5 estrellas sino con un 10 estrellas. Nos vemos pronto. Y gracias por todo.

Andreu Peñalver Manzano

El pasado 3 de noviembre tuve un accidente en bicicleta de carretera a 40km/h. impactando con la cara en el suelo, con un fuerte golpe en la cabeza, hombro, cadera, rodilla y mano. Me tuvieron que poner puntos en la ceja y en la boca. Al cabo de tres días fui por primera vez al Quiropractico de Palafrugell, donde me atendió Cindy, desde el primer momento el trato fue fantástico, pero lo mejor fue la diferencia de como entre a la consulta y como salí, y la gran mejoría que tuve los días posteriores, son tres ya las sesiones que he tenido con Cindy, cada día voy mejor, en quince días me volví a subir en la bicicleta y después de un mes estoy prácticamente recuperado, recomiendo a todo el mundo que tenga una caída, accidente de moto, coche o bicicleta que acuda de inmediato a ver a Cindy, los resultados son espectaculares.

David A

Espectaculars les habilitats de la Cindy i l’Antonio. Tenia dolors des de fa anys, passant per un munt d’especialistes de tot tipus durant tota la meva vida, un munt de diners i esperances per sempre acabar amb el mateix resultat, el mateix dolor i destrossat moralment. De manera inesperada, aquests professionals van posar remei a tots els meus problemes i dolors crónics en menys de 5 sessions. Nomes tinc una paraula per expressar la meva gratitut, GRACIES! MOLTISSIMES GRACIES! Sincerament ja no tenia esperança en res i en ningú, el que heu fet per mi no es pot pagar amb diners, de debò.

Núria Trinomi

Després de tres setmanes de no poder ajupir-me i anar empitjorant cada dia, em vaig trobar amb la Cindy, i després de tres sessions puc tornar a fer vida normal i sense medicacions! mil gràcies!

Martí Viñals

Tant la meva parella com jo hem rebut tractament i els resultats han estat molt satisfactoris. El tracte és molt humà i agradable. Moles gràcies, seguirem venint!! 🙂

Silvia S.

Estic molt contenta amb els resultats després de passar per les mans de la Cindy, he recuperat molt la meva movilitat i continuo millorant dia a dia. El tracte es molt professional i afectuós, tant per part de Cindy com també de la Maria i de la Xenia, la fisio de la casa. Et sents segur i cuida’t, gràcies a totes i tots.

Computech Girona

Des de que conec la Cindy sempre ha tingut cura,que la plantilla tingui un millor ambient laboral i rendiment professional,corregint les posicions posturals i els mals hàbits.

Carmina Morales

Millora la qualitat de vida, sens dubte. Des de que van obrir que hi vaig per què pugui fluir la meva energia correctament pel meu cos. Els meus fills també hi van. Gràcies per cuidar-nos a tota la família!

Susanna Loveday

El cos es una màquina perfecta. Tant sols dir que a vegades s’ha espatlla. La cindy i el seu equip pot trobar el camí per tornar harmonia… i sanarte. Si teniu algun problema es un bon lloc per iniciar la recuperació. La paciencia i creure amb el que et guia es essencial.

Montserrat Caussa

Vaig amb la Cindy des de que va obrir el centre i la veritat és que estic molt contenta dels resultats. M’ ha anat mllt bé pel meu problema de cervicals i marejos. Ara faig un manteniment mensual i em va super bé.

Vols conèixer les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter

Open chat